APP Hervormd Aalburg

Wij krijgen binnenkort onze eigen kerk-app als gemeente!
Met deze app kunnen we als gemeente met elkaar communiceren en online gemeente zijn. Het wordt onze eigen app waar alleen gemeenteleden toegang toe krijgen.

Na een selectie hebben gekozen voor de app van Donkey Mobile. Mogelijk kent u/jij de app wel van de volgende media:

Wat kunt u met de app?

– Berichten met uw gemeente delen en op berichten van anderen reageren..
– De groepen waar u onderdeel van uitmaakt bekijken. Berichten met deze specifieke groepen delen, een groep-agenda bijhouden en meer.
– Gemakkelijk, snel en veilig aan de collecte geven waarbij 100% van uw gift naar het goede doel gaat.
– Elkaar in de gemeentegids opzoeken op basis van naam of functie binnen de kerk. Neem gemakkelijk contact op met gemeenteleden.
– Bekijk de kerk-agenda.

Planning Uitrol app

Medio november 2020 willen we de app gemeente breed gaan gebruiken. De app is echter al eerder te downloaden in de Apple App Store of Google PlayStore.

In de periode van 5 oktober – medio november 2020 willen we de app gaan testen met circa 50 personen. Tijdens deze test periode willen we gaan kijken wat zou kunnen werken en wat niet. Bijvoorbeeld welke groepen of berichten worden gebruikt of veel bekeken en welke juist niet.

Wilt u/jij graag helpen met het testen van de app? Dit kan door middel van het invullen van het volgende formulier:

Het opgeven voor het testen kan vanaf 20 september t/m 4 oktober 2020. Na 4 oktober krijgt u/jij bericht hierover en zorgen wij ervoor dat u/jij toegang krijgt tot de app.

Enkele functionaliteiten al uitgelicht

Veel gestelde vragen

Saldo, hoe werkt het?

Wie beheert het geld dat op mijn saldo staat?

Mijn saldo is niet opgeladen maar ik heb wel betaald, wat nu?

Hoe weten we welk bedrag ingezameld is, en voor welk doel deze bestemd is?

Wanneer stoppen collecten en inzamelingsacties?

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?
Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten a €0,35.

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?

1.Met een saldo bespaar je transactiekosten De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de €0,35 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.

2.Saldo = sneller Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.