De Marriage Course

De Marriage Course is een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De cursus bestaat uit zeven avonden. Je raakt in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Sterke fundamenten leggen
  • De kunst van communicatie
  • Conflicten oplossen
  • De kracht van vergeving
  • De impact van familie – heden en verleden
  • Goede seks
  • Liefde in actie

De Marriage Course wordt gegeven op de sfeervolle jeugdzolder van de hervormde kerk van Aalburg. De avond begint met een lekker diner voor twee. Daarna volgt een praktisch praatje met videomateriaal over thema’s waar je vaak samen niet (meer) aan toekomt. Daarna zijn er vragen en opdrachten. Die maak je als stel. Je doet de cursus dus niet in groepsverband, maar echt samen. Er zijn geen groepsgesprekken waarin jullie zaken met anderen moeten delen. Je krijgt als stel heel wat uiteenlopende opdrachten. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: ‘Oh, denk jij zo!?’ Of je herinnert je weer: ‘Ah, natuurlijk, dat is een verschil!’

Voor wie?

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Sterke huwelijken en relaties ontwikkelen zich niet automatisch. Daar moet je iets voor doen.

Het kan ook zijn dat je voor een nieuwe uitdaging in je huwelijk staat, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verandering in carrière, verdriet waarmee één van de twee geconfronteerd wordt, lastige pubers, het lege nest, enzovoorts. Het is goed om daar samen mee aan de slag te gaan en deze cursus helpt je daarbij.

De cursus is gebaseerd op christelijke principes, maar is zeker ook geschikt voor stellen zonder christelijke of kerkelijke achtergrond.

 

Meer informatie over de cursus?
Nia en Arie van Vuuren                                 06-24519452 / 06-16720953

Bianca en Arjen van der Beek                      06-22719925 / 06-57676896

Wilt u zich opgeven voor de cursus?
Dat kan per mail bij Ellen Quik: Ellen@Quik.nl
Let op!  Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. De volgorde van opgave per mail bij Ellen is voor ons leidend.

Meer weten? Bekijk www.marriagecourse.nl