Even voorstellen..Koert Mostert

Even voorstellen..Koert Mostert

In dit winterseizoen zal er voor de periode van 2x 6 weken een predikant in opleiding ervaring opdoen in onze gemeente. Mooi om zo als gemeente gastvrij iemand te kunnen ontvangen zodat hij later op andere plekken in de kerk tot zegen kan zijn! In de dienst komende zondag zal hij zich kort voorstellen en zullen we zijn stage in gebed brengen. Hierbij vast een voorstelstukje. Laten we hem en zijn opleiding biddend dragen!

Gemeente van Jezus Christus in Aalburg; Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Koert Mostert en ik ben 40 jaar oud. Ik ben getrouwd met Hanneke. Samen met onze drie kinderen wonen wij in Leerdam. Wij zijn kerkelijk meelevend bij de Hervormde Gemeente in Leerdam binnen de Protestantse Kerk in Nederland. In deeltijd volg ik de Masteropleiding tot gemeentepredikant aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) in Amsterdam, waarbij ik recent aan het derde jaar ben begonnen. Dit studiejaar staat voor een deel in het teken van een stage bij een kerkelijke gemeente. Ik hoop dit seizoen bij u in de gemeente deze stage te gaan lopen, waarbij ik begeleid zal worden door ds. A.J. Mouw. Gedurende deze stage zal ik mij onder andere gaan verdiepen in de onderwerpen ‘Leren’ en ‘Vieren’. Ik kijk er naar uit om met u op te mogen trekken en elkaar te kunnen ontmoeten rondom het geopende Woord. In de morgendienst van 10 oktober hoop ik bij u aanwezig te zijn om nader kennis te maken met de gemeente.