Kerkdienst zondag 27 september 2020 – 10:00

• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst zondag 27 september 2020 – 10:00

september 27 @ 10:00 - 11:30

I.V.M. Covid-19 vragen wij aan iedereen om zich te registreren voor een dienst.

Morgendienst

Welkom

Fijn dat wij u weer mogen ontvangen. Vanwege de Corona maatregelen hanteren wij een strikte hygiëne en is het aantal bezoekers per kerkdienst beperkt tot 100 bezoekers (exclusief KinderBijbelClub , Kinderoppas)

Via de groene knop [Registreer] kunt u zich registreren als bezoeker voor de kerkdienst en vervolgens geef je het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wil zijn. In de morgendienst is er ook de mogelijkheid kinderen voor de oppas (0-4) en kinderen voor de KinderBijbelClub in te schrijven (groep 1-3). De kinderen tellen niet mee voor de 100 kerkgangers (zij verblijven in afgescheiden ruimtes met ieder hun eigen ingang), maar het is fijn om te weten hoeveel kinderen we mogen verwachten. Er zijn 2 diensten per zondag. U/jou wordt in eerste instantie gevraagd om voor 1 van de 4 diensten (dus 1 dienst in 2 weken) in te schrijven. Op vrijdag zal telkens op de website een mededeling verschijnen rond hoeveel plekken er nog open zijn. Die mogen dan door iedereen worden ingeschreven, ook als je bijv. ‘s morgens of die week ervoor al bent geweest.

Mocht internet voor u lastig zijn of het lukt niet, bel dan even met Johan van Rijswijk (06-23815314). Het zal allemaal even wennen zijn, maar we hopen dat het allemaal goed verloopt.

Opmerkingen of vragen over deze gang van zaken, laat het dan even weten bij iemand van de kerkenraad.

Bezoeken eredienst: In de hal van de kerk is een lijst aanwezig, waarop allen namen staan van degenen die voor de dienst gereserveerd hebben. Deze lijst wordt vier weken bewaard en daarna, om privacy redenen, vernietigd. Kinder Bijbel Club wordt gehouden op de jeugdzolder. Kinderen kunnen via de zij-ingang aan de noordkant naar de zolder. Bij deze zij-ingang worden de kinderen na de dienst ook weer opgehaald. Verzoek aan de ouders om niet mee naar binnen te gaan. Crèche wordt gehouden in de crèche en in zaal-1. Kinderen worden bij de zij-ingang aan de oostkant opgewacht door de leiding. Bij deze zij-ingang worden de kinderen na de dienst ook weer opgehaald. Ook hier het verzoek aan de ouders om niet mee naar binnen te gaan. De kerk ingaan kan via de west of noordingang van de hal. Er wordt bij binnenkomst gevraagd naar uw gezondheidstoestand. Verzoek om geprinte of mobiele versie van reservering te tonen en uw handen te desinfecteren voor u de kerkzaal in gaat. Houdt 1,5 meter afstand van andere bezoekers. De looproute en de plaats in de kerkzaal worden u aangewezen. Bij vertrek graag dezelfde route teruglopen en tevens dezelfde uitgang te kiezen, ook nu met behoud van 1,5 meter afstand.

Datum:
september 27