Kick-off Muskathlon – Samen op weg naar een betere toekomst voor kansarme kinderen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick-off Muskathlon – Samen op weg naar een betere toekomst voor kansarme kinderen

11 juni 2023 @ 11:30 - 11:45

Tijdens deze kick-off van de Muskathlon willen we als gemeente samen een krachtige start maken in het ondersteunen van Compassion’s projecten en het inzamelen van het totaalbedrag. We zijn verheugd om jullie te verwelkomen en te inspireren om ons gezamenlijke doel te bereiken: het creëren van een blijvende impact op het leven van kansarme kinderen in Uganda en Indonesië.
Tijdens de kick-off zullen we ons richten op het begrijpen en omarmen van het doel van de Muskathlon. We zullen meer te weten komen over de specifieke projecten van Compassion die we zullen ondersteunen. Deze projecten zijn gericht op het bieden van essentiële behoeften zoals schoon drinkwater, onderwijs, medische zorg en bescherming tegen mensenhandel. Door deze projecten te ondersteunen, kunnen we de levensomstandigheden van deze kinderen drastisch verbeteren en hoop bieden voor de toekomst.
Daarnaast willen we tijdens de kick-off de start markeren van de acties om het totaalbedrag in te zamelen. We zullen verschillende creatieve ideeën en mogelijkheden delen waarbij je als gemeentelid kunt bijdragen aan de fondsenwerving. Of het nu gaat om het organiseren van sponsoracties, het benutten van je talenten, het mobiliseren van je netwerk of het organiseren van evenementen, elke bijdrage telt en brengt ons dichter bij ons doel.
Samen kunnen we de levens van kansarme kinderen transformeren en hoop en toekomstperspectief bieden.
We kijken ernaar uit om jullie aanwezigheid bij de kick-off te verwelkomen en samen te starten met deze opwindende reis naar een betere toekomst voor de kansarme kinderen in Uganda en Indonesië. Laten we gezamenlijk onze inzet en creativiteit bundelen om een significant verschil te maken.

Gegevens

Datum:
11 juni 2023
Tijd:
11:30 - 11:45
Evenement Categorie: