Focus traject

Geloven is op zondag vaak niet zo ingewikkeld, maar hoe lastig kan dat doordeweeks zijn:

• Hoe kun je iets van Jezus uitstralen op je (vrijwilligers)werk of opleiding, terwijl je collega’s of medestudenten vooral grappen maken over het geloof?
  • Hoe kun je christen zijn langs het voetbalveld, als een niet-gelovige je kritische vragen  stelt over je geloof en de kerk?
  • Hoe kun je als (groot)ouder je geloof delen in je gezin, terwijl je kinderen of kleinkinderen  niets meer willen weten van geloof of kerk?

Herkenbaar? Hoe reageren we liefdevol, geduldig en tactisch, zoals we Jezus dat zien doen?
En hoe kunnen we zónder woorden iets van Jezus uitstralen in onze omgeving? Dat vinden we vaak lastig.

Het focustraject wil ons helpen groeien om hier met elkaar als gemeente over te praten en elkaar daarin op te bouwen.

Focus team

Het focusteam bestaat uit; Arry Kraaij, Fanar Bahnam, Bertine Leenman, Lia Schouten, Jenny Kleinloog, Ella Vervoorn, Jan Maarten de Bruijn, Arie van Vuuren, Janneke Kolijn, Julia Molenaar, Hannelies van Ooijen, Annemiek van der Ham, Bas van Ballegooijen, Anton van der Velden, Evelien Eveleens, Christine de Snoo, Hilbert Spuijbroek, Tanja Vente, Bert-Jan Mouw, Marius van Duijn, Marco van Rijswijk, Jos Kolijn, Janita van Vuuren, Annelieke Timmermans.

Hebt u vragen, opmerkingen, suggesties?

Mail het Focusteam of spreek een van ons aan na een dienst of bijeenkomst. focus@hervormdaalburg.nl