Gemeente (gids)

Gemeente (gids)

Het vierde tab in het hoofdmenu leid je naar de gemeentegids. Afhankelijk van wat andere gemeenteleden hebben ingevuld kun je ze zoeken op de voor- en achternaam maar ook op de functie. Heb je de koster of de bandleider nodig? Als ze deze functies aan hun profiel toegevoegd hebt kun je ze daarop vinden! Als je op een gemeentelid klikt krijg je het profiel te zien. 

Wat kun je allemaal in de gemeentegids zien en doen?

 
1. Als je het telefoonnummer wat langer ingedrukt houdt, krijg je de opties dit nummer te bellen, een bericht te sturen, te kopiëren of op te slaan in je contacten. 
 
2. Als je het e-mailadres wat langer ingedrukt houdt, krijg je de opties om deze persoon een e-mail te sturen, het adres te kopiëren of het adres op te slaan in je contacten. 
 
3. Hetzelfde geldt voor het adres: houd je het wat langer ingedrukt krijg je de opties om naar dit adres te navigeren via Google Maps of Apple Kaarten. Ook kan je het adres kopiëren. 
 
4. Als iemand zijn/haar verjaardag heeft ingevuld kun je door het even ingedrukt te houden deze toevoegen aan je agenda. 
 
5. Ook kun je zien van welke groepen deze persoon lid is.