Inschrijven erediensten

Reserveren
Bij het reserveren klik je op 1 van de onderstaande links , de morgen- of de avonddienst en vervolgens geef je het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wil zijn. Via de groene knop [Registreer] kunt u zich daarna registreren als bezoeker voor de kerkdienst.

In de morgendienst is er ook de mogelijkheid kinderen voor de oppas (0-4) en kinderen voor de KinderBijbelClub in te schrijven (groep 1-3). De kinderen tellen niet mee voor het maximaal aantal kerkgangers (zij verblijven in afgescheiden ruimtes met ieder hun eigen ingang), maar het is fijn om te weten hoeveel kinderen we mogen verwachten. Er zijn 2 diensten per zondag.

Vanaf 5 december geldt per dienst maximaal 130 plaatsen. De rijen worden om-en-om bezet en tussen gemeenteleden die niet tot hetzelfde huisgezin behoren, worden twee stoelen leeg gelaten.

Aan de rechterkant van de kerkzaal blijven een aantal stoelen op 1,5 meter van elkaar opgesteld. Om een dienst bij te wonen is het nodig om in te schrijven. Dit gaat ook weer voor de avonddiensten gelden. Uit ervaring weten we dat er in de avonddienst altijd plek is. Als er voor de morgendienst geen plek meer is, kom dan naar de avonddienst.

Op de site van de PKN schrijft de scriba: ‘Deze tijd vraagt om heilzaam samenleven’. ‘Geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus pleiten wij als kerk voor zorgzaamheid, voor onszelf en voor elkaar. Laten we elkaar dragen, in onderlinge verbondenheid, zonder iemand uit te sluiten. Verdraagzaamheid en respect zijn geen softe woorden maar vormen een grote uitdaging. Het roept ons op om het met elkaar uit te houden, om elkaars lasten en lastigheden te dragen. Paulus voegt hieraan toe dat we zo de wet van Christus vervullen (Galaten 6:2). Dit vraagt om een genadige houding’. Namens de kerkenraad, Jan Klop, scriba en Jan Maarten de Bruin, voorzitter.

Voor de diensten mag je 1x per 2 weken reserveren.

Als er twee dagen voor een dienst nog plaats is, dan mag iedereen de vrije plaatsen vanaf dat moment reserveren.
Mocht internet voor u lastig zijn, bel dan met Johan van Rijswijk (06-23815314)

Annuleren inschrijving
Wanneer u hebt gereserveerd en later blijkt dat u niet naar de kerk kunt komen, annuleer dan uw reservering, zodat andere gemeenteleden de mogelijkheid krijgen om alsnog in te schrijven.Annuleren kan op twee manieren:

1. via EventBrite.nl (de software waarin de reservering is opgeslagen) een account aanmaken.
Met dit account kan daarna worden ingelogd op Eventbrite.nl. Ga dan naar Tickets. Kies de ticket die je wilt annuleren en klik vervolgens op de knop Bestelling annuleren.
2. Stuur een bericht naar aanmelding@hervormdaalburg.nl met als onderwerp Annuleren reservering en geef in het bericht aan welke dienst geannuleerd moet worden en voor hoeveel personen.

Zie hieronder voor de veelgestelde vragen voor reserveringen van de kerkdienst

Ik heb geen email ontvangen van mijn reservering

Na de reservering van de kerkdienst krijgt u van eventbrite (orders@eventbrite.com, invite@eventbrite.com, auto-message@eventbrite.com en donotreply@eventbrite.com) een email met de bevestiging van de reservering.

Controleer uw ongewenste email mocht u geen email van eventbrite hebben ontvangen:

— Controleer de map met ongewenste e-mail of spam

De stappen om de map met ongewenste e-mail of spam te controleren kunnen verschillen per e-mailadres ( Gmail, Yahoo, Outlook).  Zoek de e-mail in de map met ongewenste e-mail of spam en markeer deze als ‘Geen spam’.

Gmail

Yahoo!

Outlook

AOL

Ik wil mijn bestelling annuleren hoe doe ik dit?

Annuleren kan op twee manieren:
1. via EventBrite.nl (de website waarin de reservering is opgeslagen) een account aanmaken.

Kan ik mijn kaartje geven aan iemand anders?

Nee, Wanneer u hebt gereserveerd en later blijkt dat u niet naar de kerk kunt komen, annuleer dan uw reservering, zodat andere gemeenteleden de mogelijkheid krijgen om alsnog in te schrijven.
Annuleren kan op twee manieren: