Oude Kerkstraat 19a, 4261BL, Wijk en Aalburg   0416-69 77 89

Inschrijven erediensten

naf zondag 5 juli is er per dienst voor 100 gemeenteleden de mogelijkheid in de kerk aanwezig te zijn. Conform de voorschriften van overheid en PKN zal dat gaan door middel van inschrijving.

Reserveren
Bij het reserveren klik je op 1 van de onderstaande links , de morgen- of de avonddienst en vervolgens geef je het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wil zijn. Via de groene knop [Registreer] kunt u zich daarna registreren als bezoeker voor de kerkdienst

In de morgendienst is er ook de mogelijkheid kinderen voor de oppas (0-4) en kinderen voor de KinderBijbelClub in te schrijven (groep 1-3). De kinderen tellen niet mee voor de 100 kerkgangers (zij verblijven in afgescheiden ruimtes met ieder hun eigen ingang), maar het is fijn om te weten hoeveel kinderen we mogen verwachten. Er zijn 2 diensten per zondag.

Vanaf vrijdag 24 juli mag u zich aanmelden voor de diensten van 2, 9, 16 en 23 augustus.
In verband met de vakantieperiode gelden er minder beperkingen voor de aanmeldingen:
–           iedereen mag zich voor alle acht diensten aanmelden
–           de mogelijkheid om aan te melden blijft openstaan tot kort voor de dienst aanvangt
–           uiteraard zolang er plaats is.
Mocht internet voor u lastig zijn, bel dan
–           t/m 26 juli en vanaf 10 augustus met Johan van Rijswijk (06-23815314)
–           27 juli t/m 9 augustus met Nico van Bergeijk (06-51303684).

Diensten zondag 26 juli 2020
10.00 uur ds. C. van Andel, Amsterdam – Klik hier
18.30 uur ds. C. Hendriksen, Woudrichem – Klik hier

Diensten zondag 2 augustus 2020
10:00   ds. Klink                    – Klik hier
18:30   ds. Markus                – Klik hier

Diensten zondag 9 augustus 2020
10:00   ds. Voschezang         – Klik hier
18:30   ds. van den Top        – Klik hier

Diensten zondag 16 augustus 2020
10:00   ds. Paul                      – Klik hier
18:30   ds. Moehn                  – Klik hier

Diensten zondag 23 augustus 2020
10:00   ds. Mouw                   – Klik hier
18:30   ds. van den Bosch    – Klik hier

Zie hieronder voor de veelgestelde vragen voor reserveringen van de kerkdienst

Ik heb geen email ontvangen van mijn reservering

Na de reservering van de kerkdienst krijgt u van eventbrite (orders@eventbrite.com, invite@eventbrite.com, auto-message@eventbrite.com en donotreply@eventbrite.com) een email met de bevestiging van de reservering.

Controleer uw ongewenste email mocht u geen email van eventbrite hebben ontvangen:

— Controleer de map met ongewenste e-mail of spam

De stappen om de map met ongewenste e-mail of spam te controleren kunnen verschillen per e-mailadres ( Gmail, Yahoo, Outlook).  Zoek de e-mail in de map met ongewenste e-mail of spam en markeer deze als ‘Geen spam’.

Gmail

Yahoo!

Outlook

AOL

Privacy Voorkeuren

Necessary

Analytics

Voor onze statistieken maken we gebruik van Google Analytics waarbinnen wij de statistieken anonimiseren en niet delen met andere partijen.