Inschrijven erediensten

Vanaf heden is het weer mogelijk om met maximaal 150 personen per dienst (exclusief medewerkers) bij elkaar te komen. Er kan daarom weer gereserveerd worden voor de diensten zoals hieronder vermeld. Wat blijft gelden is dat je alleen naar de kerk kunt komen als je geen coronaklachten hebt.
Voor de morgendiensten is ook weer reservering voor de Kinder Bijbel Club en voor oppas mogelijk.

Reserveren
Bij het reserveren klik je op 1 van de onderstaande links , de morgen- of de avonddienst en vervolgens geef je het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wil zijn. Via de groene knop [Registreer] kunt u zich daarna registreren als bezoeker voor de kerkdienst.

In de morgendienst is er ook de mogelijkheid kinderen voor de oppas (0-4) en kinderen voor de KinderBijbelClub in te schrijven (groep 1-3). De kinderen tellen niet mee voor de 150 kerkgangers (zij verblijven in afgescheiden ruimtes met ieder hun eigen ingang), maar het is fijn om te weten hoeveel kinderen we mogen verwachten. Er zijn 2 diensten per zondag.

Vanaf vrijdag 27 augustus 18.00 uur is er de mogelijkheid om te reserveren voor de morgen- en avonddiensten van 5, 12, 19, 26 september.
Er kan tot maximaal 150 personen per dienst worden gereserveerd.

Als er twee dagen voor een dienst nog plaats is, dan mag iedereen de vrije plaatsen vanaf dat moment reserveren.
Mocht internet voor u lastig zijn, bel dan met Johan van Rijswijk (06-23815314)

Annuleren inschrijving

Annuleren kan op twee manieren:
1. via EventBrite.nl (de software waarin de reservering is opgeslagen) een account aanmaken.
Met dit account kan daarna worden ingelogd op Eventbrite.nl. Ga dan naar Tickets. Kies de ticket die je wilt annuleren en klik vervolgens op de knop Bestelling annuleren.
2. Stuur een bericht naar aanmelding@hervormdaalburg.nl met als onderwerp Annuleren reservering en geef in het bericht aan welke dienst geannuleerd moet worden en voor hoeveel personen.

Zie hieronder voor de veelgestelde vragen voor reserveringen van de kerkdienst

Ik heb geen email ontvangen van mijn reservering

Na de reservering van de kerkdienst krijgt u van eventbrite (orders@eventbrite.com, invite@eventbrite.com, auto-message@eventbrite.com en donotreply@eventbrite.com) een email met de bevestiging van de reservering.

Controleer uw ongewenste email mocht u geen email van eventbrite hebben ontvangen:

— Controleer de map met ongewenste e-mail of spam

De stappen om de map met ongewenste e-mail of spam te controleren kunnen verschillen per e-mailadres ( Gmail, Yahoo, Outlook).  Zoek de e-mail in de map met ongewenste e-mail of spam en markeer deze als ‘Geen spam’.

Gmail

Yahoo!

Outlook

AOL

Ik wil mijn bestelling annuleren hoe doe ik dit?

Annuleren kan op twee manieren:
1. via EventBrite.nl (de website waarin de reservering is opgeslagen) een account aanmaken.

Kan ik mijn kaartje geven aan iemand anders?

Nee, Wanneer u hebt gereserveerd en later blijkt dat u niet naar de kerk kunt komen, annuleer dan uw reservering, zodat andere gemeenteleden de mogelijkheid krijgen om alsnog in te schrijven.