Mannenzangavond

Sinds een groot aantal jaren worden door gemeenteleden met veel plezier mannenzangavonden op diverse plaatsen bezocht. Het idee is onlangs ontstaan om een dergelijke avond in de Hervormde kerk van Aalburg te houden. D.V. 11 februari a.s. is het dan zover. Onder leiding van Martin Mans (dirigent) en Wim de Penning (orgel) hopen we, met hopelijk heel veel mannen, gezamenlijk bekende liederen te zingen. Met psalmen en geestelijke liederen uit de bundels Op Toonhoogte, Johan de Heer en Opwekking, willen we samen God de lof toezingen. De leiding van deze avond is in handen van dominee Bert-Jan Mouw. Aanvang van de avond 20.00 uur. Kosten € 7,50 inclusief koffie of thee.
De opbrengst van deze avond is bestemd voor de werkgroep Bulgarije en voor hulp aan Oekraïne. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website van de kerk: https://forms.office.com/r/hB9KrPAhi4 of worden gekocht bij: 

– Nico van Bergeijk nicovanbergeijk@ziggo.nl, 06-51303684
– Ans van Bergeijk ans.van.bergeijk@outlook.com, 06-23950189
– Slagerij Oomen
– Boekhandel ’t Schrijvertje in Veen.

Ook op de avond zelf zijn nog kaarten te koop bij de ingang van de kerk, zolang de voorraad strekt. Alle mannen van harte uitgenodigd. We hopen op een fijne en gezegende avond.