Muskathlon

Muskathlon

Steun Onze Inzet voor Kinderen in Nood

Op onze webpagina zetten we ons in voor een belangrijke zaak: het bestrijden van armoede. Momenteel leven meer dan 700 miljoen mensen wereldwijd onder de armoedegrens, waarbij ze moeten rondkomen van minder dan $2,15 per dag. Deze aantallen blijven stijgen als gevolg van factoren zoals de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne en de daaruit voortvloeiende voedselschaarste. Wat nog schrijnender is, is dat meer dan de helft van deze mensen kinderen zijn.

Daarom hebben wij als deelnemers aan dit initiatief ons tot doel gesteld om € 10.000,- op te halen of 10 sponsorkinderen te ondersteunen via het werk van Compassion. Waarom is er voor dit specifieke bedrag gekozen? Het antwoord is eenvoudig: met dit bedrag kunnen we een aanzienlijk verschil maken in het leven van kinderen die in extreme armoede leven.

Samen willen we deze kinderen hoop, kansen en een betere toekomst bieden. Door onze inzet en uw steun kunnen we bijdragen aan projecten en programma’s die gericht zijn op onderwijs, gezondheidszorg en voeding. We willen de cyclus van armoede doorbreken en deze kinderen de mogelijkheid geven om hun volledige potentieel te bereiken.

Met uw donatie kunnen we een verschil maken. Elk bedrag, hoe klein ook, draagt bij aan het verbeteren van de levensomstandigheden van deze kinderen en het creëren van duurzame verandering.Samen kunnen we hun toekomst positief beïnvloeden en een wereld creëren waarin elk kind de kans krijgt om te bloeien.

Algemeen rekeningnummer

Inmiddels hebben we ook een algemeen rekeningnummer voor de Muskathlon: NL 12 Rabo 0355 7850 72 tnv diaconie herv Aalburg ovv Muskathlon. Het geld op deze rekening wordt onderling verdeeld onder alle deelnemers.

UGANDA

31 MEI T/M 8 JUNI 2024
https://www.muskathlon.nl/reizen/uganda-2024

Eli Bleijenberg

Doneer

Christine de Snoo

Doneer

Taco van Vuuren

Doneer

Bert-Jan Mouw

Doneer

Janno Groeneveld

Doneer

Arie van Vuuren

Doneer

Ewout Klop

Doneer

Else van Vuuren

Doneer

Thijs Strijbis

Doneer

Jesse Molenaar

Doneer

Daan Molenaar

Doneer

INDONESIË

24 OKTOBER T/M 2 NOVEMBER 2024
https://www.muskathlon.nl/reizen/indonesie-2024

Jan Steenstra

Doneer

Hilbert Spuijbroek

Doneer

Frank van Ballegooijen

Doneer
© Muskathlon https://www.muskathlon.nl