Nacht van Gebed 4-5 juni 2021 | Aanmelden

Nacht van Gebed 4-5 juni 2021 | Aanmelden

Nacht van Gebed

‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni van 20.00 tot 06.00 uur.

Afgelopen jaar heeft onze gemeente vanwege de maatregelen rond Corona niet mee gedaan aan de Nacht van Gebed maar dit jaar willen we, zij het met aanpassingen, graag weer meedoen.
Het plan is om in drie blokken van telkens 1 uur fysiek bij elkaar te komen met maximaal 30 of 60 personen. Het aantal van 60 personen is onder voorbehoud afhankelijk van het besluit dat deze week door de kerkraad wordt genomen. We starten om 20:00 met een spreker van Open Doors die voor ons de Nacht van Gebed zal openen. De spreker zal ons vertellen over de ervaringen die opgedaan zijn in de landen waar Christen zwaar vervolgd worden. Na het betoog van de spreker van Open Doors zullen we met elkaar bidden voor onze mede broeders en zusters die met gevaar voor hun leven hun geloof in Jezus Christus niet vaarwel kunnen zeggen. Van 21:00 tot 22:00 zal de kerkzaal weer klaar gemaakt worden voor het volgende blok van 22:00 tot 23:00 In dit blok wordt een video getoond die speciaal voor de Nacht van Gebed door Open Doors is gemaakt. Na de video is opnieuw gelegenheid om voor de vervolgde Christenen te bidden.
Van 23:00 tot 24:00 wordt de kerkzaal op nieuw klaar gemaakt voor het volgende blok.
Het volgende en tevens laatste blok van 24:00 tot 1:00 zal hetzelfde gaan als het voor gaande blok.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met één over meerdere blokken waar we voor onze  mede broeders en zusters bidden. Wanneer je mee doet reserveer dan via onze website volgens de gebruikelijke manier. Het reserveren mag ook door gemeenteleden van onze buurgemeenten.
De blokken zijn ook online te volgen via kerkdienst gemist.

Graag tot ziens namens de,
Gebedscommissie.

Aanmelden

Geef eerst het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wilt zijn en vervolgens klik je op de groene knop [Registreer] om u te registreren als bezoeker voor de kerkdienst . 

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Analytics

Voor onze statistieken maken we gebruik van Google Analytics waarbinnen wij de statistieken anonimiseren en niet delen met andere partijen.

Analytische cookies

Other