Nieuwsbrief kerkenraad 19 oktober 2020

Uitzendingen in de komende weken via kerkdienstgemist

zondag 25 oktober
10.00 uur         ds. A.J. Mouw, kinderdienst (alternatief afsluiting VBW)
18.30 uur         ds. G. Bos, Urk

zondag 1 november
10.00 uur         ds. M.A. Kuijt, Wijk
18.30 uur         ds. A.J. Mouw

woensdag 4 november (dankdag)
14.00 uur         ds. A.J. Mouw, kinderdienst
19.30 uur         ds. A.J. Mouw

zondag 8 november
10.00 uur         ds. W. Markus, Bergschenhoek voorbereiding Heilig Avondmaal
18.30 uur         ds. E. van der Poel, Schoonrewoerd

Collecte
U mag uw bijdrage geven door gebruik te maken van de QR-code of door het bedrag per bank aan het college van kerkrentmeesters over te maken.

Corona-maatregelen

Aanvullend op het dringend advies om een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen binnen het kerkgebouw: ook aan de ouders die hun kinderen naar de oppas brengen wordt geadviseerd een mondkapje te dragen.

Inschrijven voor erediensten
Voor a.s. zondag 25 oktober kan, op dit moment, nog voor enkele plaatsen worden ingeschreven voor de morgendienst (alleen kinderen) en de avonddienst.
Vanaf vrijdag 23 oktober 18.00 uur kan worden ingeschreven voor de volgende diensten met maximaal 30 personen per dienst.
Iedereen mag zich inschrijven voor één van de volgende vijf diensten:
–           zondag 1 november:                morgen en avond
–           woensdag 4 november:            avond
–           zondag 8 november:                morgen en avond.
Voor de middagdienst van 4 november (dankdag) kan worden ingeschreven voor alleen kinderen (maximaal 30 exclusief leiding).
Reserveren kan via: https://hervormdaalburg.nl/inschrijven-erediensten/
Mocht internet voor u lastig zijn, bel dan met Johan van Rijswijk (06-23815314).

Annuleren inschrijving
Wanneer u hebt gereserveerd en later blijkt dat u niet naar de kerk kunt komen, annuleer dan uw reservering, zodat andere gemeenteleden de mogelijkheid krijgen om alsnog in te schrijven.
Annuleren kan door in Eventbrite.nl een account aan te maken.  Met dit account kan daarna worden ingelogd op Eventbrite.nl. Ga dan naar Tickets. Kies de ticket die je wilt annuleren en klik vervolgens op de knop Bestelling annuleren.
Mocht dit lastig voor u zijn, stuur dan een bericht naar aanmelding@hervormdaalburg.nl met als onderwerp Annuleren reservering en geef in het bericht aan voor welke dienst geannuleerd moet worden en voor hoeveel personen.

Vacatures kerkenraad

Bij de stemming van afgelopen dinsdag 13 oktober zijn de volgende broeders verkozen:
voor de vijf vacatures wijkouderling
–           Bas van Ballegooijen, Veldstraat 7
–           Bart Schouten, Berenhoeksestraat 14
–           Jan Vos, Polstraat 29
–           Jaap Oost, Maasdijk 76
–           Gerard Versteeg, Seringstraat 6

voor de twee vacatures diaken

–           Denny Benschop , Molenhof 50
–           Peter van der Velden, Dr. Tjalmastraat 37 in Veen

We wensen de verkozen broeders met hun gezinnen wijsheid en geloof toe om deze week een besluit te nemen over het aanvaarden van hun verkiezing. Laten wij als gemeente biddend om hen heen staan.

Oude kerk open
Iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur bent u welkom in de oude kerk voor bezoek, gebed, een stilte moment en een bakje koffie of thee.