Opgave startweekend seizoen 2021/2022

Opgave startweekend seizoen 2021/2022

Dit jaar hopen we het winterseizoen weer te kunnen openen als gemeente met een startweekend. Dit natuurlijk met in acht neming van de coronomaatregelen van dat moment. We hopen op zondag 19 september het seizoen te kunnen starten met een picknickontbijt rondom de kerk. Gezellig met elkaar vanaf een picknickkleedje, of als dat niet lukt op één van de zitplaatsen, het ontbijt nuttigen. Na de ochtenddienst is er het vertrouwde koffiedrinken met en bij elkaar waarbij we gemeenteleden ontvangen of je bij gemeenteleden op de koffie mag gaan.  

Hieronder staan 2 formulieren, 1 opgaveformulier voor het picknickontbijt en 1 opgaveformulier voor het koffiedrinken bij elkaar. Het zou leuk zijn als je aan beide onderdelen van het startweekend mee doet, maar je mag ook voor 1 onderdeel opgeven.  

Picknickontbijt: 

Neem voor het picknickontbijt je eigen (picknick)kleedje mee. Lukt het niet om op een kleedje te zitten, dan kan dit worden aangegeven op het opgaveformulier, wij zorgen er voor dat er ook zitplaatsen aanwezig zijn.  

Koffiedrinken bij elkaar: 

Zoals andere jaren wordt ook het koffiedrinken bij elkaar weer georganiseerd. Op het opgaveformulier van het koffiedrinken kun je aangeven of je graag bij iemand op de koffie gaat, of je het fijn vindt als er iemand op de koffie komt of dat het niet uit maakt.  

Wij verwachten dat er thuis ook de RIVM-maatregelen van dat moment in acht worden genomen.