Profiel app

Profiel app

Maak een vliegende start en vul je profiel verder aan. Wat kun je allemaal invullen en waar staat dit in de app? En geen zorgen, alles wat je invult wordt alleen met je mede gemeenteleden gedeeld. Je persoonsgegevens worden niet en zullen nooit buiten de app gebruikt mogen worden.

1. Ga in de app naar de tab “Profiel”, deze staat helemaal rechts op het hoofdmenu.

2. Klik onder je profiel foto op de knop “bewerk profiel”. Nu zie je alle opties die je hebt om je profiel aan te vullen!

3. Functie: denk hierbij aan koster, koffieschenker, technicus, voorganger, baby-oppas, etc. Wanneer mensen in de ledenlijst van de app zoeken kunnen ze ook op functies zoeken. Wil je makkelijk gevonden worden als iemand jou als koster nodig heeft? Vul het hier in! 
 
4. Over mij: plaats een leuk weetje over jezelf, waar je geïnteresseerd bent en waarvoor ze contact met je op mogen nemen bijvoorbeeld! Noem je hobby’s of verklap zelfs je schoenmaat aan de rest van de gemeente.
 
5. Je geboortedatum. Zo weten je gemeente leden wanneer ze je een kaartje kunnen sturen!
 
6. Je thuis en/of mobiele telefoon nummer. Mocht iemand je dringend nodig hebben kunnen ze je bereiken!
 
7. Je adresgegevens. Als iemand je een verjaardagscadeautje wil bezorgen of je op wil zoeken hoeven ze op je profiel alleen op het adres te klikken en kunnen ze direct naar je navigeren!