Vacature kerkelijk medewerker

Vacature kerkelijk medewerker

De Hervormde Gemeente Aalburg (NBr)

zoekt een

Kerkelijk/pastoraal medewerker (0.2 fte)

Wij zijn…

Hervormd Aalburg is een bij de PKN aangesloten gemeente van rond de 1400 leden. Kenmerkend voor de gemeente is haar eigentijdse invulling van de gereformeerde traditie. In de gemeente zijn leden van alle leeftijden aanwezig, maar het sterkst vertegenwoordigd zijn jonge gezinnen met kinderen.

Wij zoeken…

Ter ondersteuning van onze predikant in het pastoraat zoeken wij een kerkelijk/pastoraal medewerker. We zijn op zoek naar iemand die in staat is om naast de pastorale gesprekken ook een coördinerende/organisatorische rol op zich te nemen.

Als pastoraal medewerker treedt u in dienst van de Hervormde Gemeente Aalburg, waarbij de arbeidsvoorwaarden conform CAO van de PKN voor kerkelijk werkers ingekleed worden.

Wilt u reageren, dan vragen wij u om uiterlijk voor 15 september een sollicitatiebrief met CV te sturen naar het College van Kerkrentmeesters, bereikbaar per mail: arnoutvh@hotmail.com of via post: Vogelenzang 46, 4261ZH, Wijk en Aalburg.

Op de website www.hervormdaalburg.nl kunt u meer lezen over onze gemeente. Daarnaast kunt u voor verdere vragen contact opnemen met de voorzitter van de sollicitatiecommissie, de heer A.J.H. van Holten (tel: 06-30861197).