Vakantie bijbel week 2020

Ook dit jaar is er een vakantie bijbel week met als thema Duik erin! We doen het dit jaar beetje anders dan anders. Voor elke groep is er een ochtend een activiteit. De groepen 1&2 en 5&6 zijn op maandag 19 oktober welkom en de groep 3&4 en 7&8 op dinsdag 20 oktober. Beide dagen van half 10-12 uur. We verdelen ons over 2 locaties namelijk de Hervormde Kerk van Aalburg en het oude gemeentehuis naast de Hervormde Kerk van Wijk. Voor alle kinderen van de basisschool van harte welkom! We hopen dat we jullie weer zien! We zijn nog op zoek naar medewerkers die ons willen helpen. Je kunt contact Opnemen met Mirjam Spuijbroek (0653565101) of mirjamtimmermans@hotmail.com We zullen ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.