VakantieBijbelWeek 2022

VakantieBijbelWeek 2022

In de herfstvakantie is het weer VakantieBijbelWeek. Het thema is dit jaar: Alles Andersom. Jezus laat de mensen zien wat God voor plannen heeft. Dat wat God bedenkt is meestal niet wat je verwacht. Daar willen we met jullie over na gaan denken.

Op maandag- en dinsdagochtend wachten wij jullie op bij de ingang van het Willem van Oranje College Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg. We beginnen om 9.30uur en om 12.15uur zal het weer afgelopen zijn. Beide dagen starten we met gebed en gaan daarna samen zingen. We kijken naar een schitterend mooi (en soms een beetje spannend) toneelspel met daarin een bijbelverhaal. Ook gaan we weer een themalied leren.  

Op maandag 24 oktober gaan we iets moois maken als aandenken aan deze leuke ochtend. Dinsdag 25 oktober heeft groep 1 t/m 4 een vossenjacht. Groep 5 t/m 8 gaat zich uitleven in het timmerdorp. Trekken jullie op beide dagen je oude kleren aan?

Op dinsdag 26 oktober wordt er vanaf 18.30 uur een online bingo houden voor groep 1 t/m 4. Groep 5 t/m 8 start om 19.30uur.  De bingo zal te zien zijn via de livestream van Hervormd Aalburg (www.youtube.com/hervormdaalburg)  

Op zondag 30 oktober zal de VakantieBijbelWeek in de ochtenddienst afgesloten worden. Voor deze dienst worden jullie van harte uitgenodigd.

Zet al deze data en tijden in je agenda en zorg dat je erbij bent! Wij zien uit naar jullie komst! Wij hebben er zin in! Groetjes van de stuurgroep.