Vastendag woensdag 31 maart 2021 – 19:00 | Aanmelden

Vastendag woensdag 31 maart 2021 – 19:00 | Aanmelden

Welkom

Lieve gemeenteleden, volgende week woensdag 31 maart hoopt de vastendag plaats te vinden. We willen deze dag God de eer geven en vasten voor zowel de gemeente als voor onze medemens in deze pandemie. We bidden voor meer eenheid en ook hoe we juist in deze tijd Zijn liefde mogen doorgeven. Vasten jullie mee? Het is de bedoeling dat je deze dag niet eet en apart zet voor meer gebed en stille tijd. ‘s Morgens willen we om 7 uur de dag met elkaar starten met gebed bij de kerk. U kunt u opgeven via de site. Daarnaast is de oude kerk van half 8 tot 12 uur open voor stille tijd. ‘s Avonds willen we met elkaar bidden en God lofprijzen. Zouden jullie van tevoren gebedspunten aan willen leveren? Dit kan tot eind van deze week, via app: 0641138252 of via mail: lize_h@hotmail.com Ook als je niet mee vast is het fijn om gebedspunten te delen omdat wij geloven in de kracht van gebed. Hopelijk tot volgende week!

Aanmelden

Geef eerst het aantal personen op waarmee je in de kerkzaal aanwezig wilt zijn en vervolgens klik je op de groene knop [Registreer] om u te registreren als bezoeker voor de kerkdienst . 

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Analytics

Voor onze statistieken maken we gebruik van Google Analytics waarbinnen wij de statistieken anonimiseren en niet delen met andere partijen.

Analytische cookies

Other