VBW

VBW

In de herfstvakantie is het weer VakantieBijbelWeek. Het thema is dit jaar: Tel maar mee! We mogen deze dagen leren dat we God kunnen vertrouwen en Hij altijd van ons zal houden. Voor God tel je niet ‘een beetje’ mee, maar helemaal!

Op maandag- en dinsdagochtend wachten wij jullie op bij de ingang van het Willem van Oranje College Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg. We beginnen om 9.30uur en om 12.15 uur zal het weer afgelopen zijn. Beide dagen starten we met gebed en gaan daarna samen zingen. We kijken naar een mooi (en soms een beetje spannend) toneelspel met daarin een bijbelverhaal. Ook gaan we weer een themalied leren.  

Op maandag 16 oktober gaan we iets moois maken als aandenken aan deze leuke ochtend.Groep 7 en 8 nemen jullie je hamer mee? Dinsdag 17 oktober heeft groep 1 t/m 4 een spelletjes ochtend. Groep 5 t/m 8 gaat zich uitleven in het timmerdorp, vergeet geen hamer mee te nemen. Trekken jullie op beide dagen je oude kleren aan?

Op dinsdag 17 oktober wordt er vanaf 18.30 uur een online bingo gehouden voor groep 1 t/m 4. Groep 5 t/m 8 start om 19.30 uur.  De bingo zal te zien zijn via de livestream van Hervormd Aalburg (www.youtube.com/hervormdaalburg)  

Op zondag 22 oktober zal de VakantieBijbelWeek in de ochtenddienst afgesloten worden. Voor deze dienst worden jullie van harte uitgenodigd.

Zet al deze data en tijden in je agenda en zorg dat je erbij bent! Wij zien uit naar jullie komst! We hebben er zin in! Groetjes van de stuurgroep.