VBW

VBW

HALLO CONTACT!
In de aankomende herfstvakantie is het weer VakantieBijbelWeek. Zoals het er nu naar uit ziet kan het dit jaar doorgaan!! Want wat waren wij vorig jaar net als jullie super teleurgesteld dat het op het laatste moment toch niet door kon gaan. Maar daarom hebben wij nu nog meer zin om jullie deze twee dagen te zien! Het thema is dit jaar HALLO CONTACT! We gaan deze dagen nadenken over hoe wij met God contact kunnen maken maar ook hoe God met ons contact kan krijgen.

Op maandag- en dinsdagochtend wachten wij jullie op een ludieke wijze op bij de ingang van het Willem van Oranje College Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg. We beginnen om 9.30uur en om 12.15uur zal het weer afgelopen zijn. Beide dagen zullen we starten met gebed en gaan daarna zingen en kijken naar een schitterend mooi (en soms een beetje spannend) toneelspel met daarin een bijbelverhaal. Ook gaan we weer een themalied leren.

Op maandag gaan we iets moois maken als aandenken aan deze leuke ochtend. Dinsdag heeft groep 1 t/m 4 een spelochtend. Groep 5 t/m 8 gaat zich uitleven in het timmerdorp. Het thema van het timmerdorp zal op die dag bekend worden gemaakt, maar wij kunnen je zeggen dat tie echt héél leuk is

Op dinsdag 26 oktober gaan we vanaf 18.30 uur een online bingo houden. Dit zal ongeveer een uurtje duren. Deze zal te zien zijn via de livestream van Hervormd Aalburg (www.youtube.com/hervormdaalburg)

Op zondag 31 oktober zal de VakantieBijbelWeek in de ochtenddienst afgesloten worden. Voor deze dienst worden jullie van harte uitgenodigd om samen met je ouder(s) bij aanwezig te zijn.

Zet al deze data en tijden in je agenda en zorg dat je erbij bent! Wij zien uit naar jullie komst! Wij hebben er zin in! Groetjes van de stuurgroep.

Contactpersoon: Janita van Vuuren

Maatregelingen Corona
Op maandag 25 oktober is het zover! Dan start de vakantie bijbel week! Om deze zo veilig mogelijk te laten verlopen nog even wat maatregelen op een rijtje.
– Was en desinfecteer regelmatig je handen.
– Hoest en nies in je elleboog.
– Schud geen handen.
– Bij klachten vragen we je om thuis te blijven.
– Houd onderling als medewerkers zo veel mogelijk 1,5 meter afstand.
– Kinderen met klachten zoals verkoudheid, loopneus en/of koorts verzoeken we om thuis te blijven.
We willen jullie adviseren als medewerker om thuis een zelftest te doen voordat je naar de vakantie bijbel week komt.

We vertrouwen erop dat jullie deze basisregels en het advies ter harte nemen en dat we er met elkaar op een veilige manier een geweldige vakantiebijbelweek van kunnen maken!

Mocht je als medewerker onverwachts toch afwezig zijn, laat dit dan altijd even weten.

Voor de kinderen die in quarantaine zitten en/of ziek zijn hebben we de mogelijkheid om een tasje te komen halen. Geef dan voor maandag 12 uur je naam en groep door aan Michelle. Tussen 14.00 en 14.30 uur mogen de tasjes worden opgehaald bij het Willem. Lukt dit echt niet, laat dit dan weten, dan brengen wij hem thuis!

We zien uit naar een mooie vakantiebijbelweek!

Willen van Oranje College