VBW

VBW

In de herfstvakantie is het twee dagen feest. Niet alleen kinderen van Hervormd Aalburg zijn welkom, maar alle kinderen uit Wijk en Aalburg.
Alle kinderen van de basisschool worden twee dagdelen vermaakt met creatieve spellen, knutselwerkjes en toneel. Alles staat in het teken van een bijbels thema. Ook wordt er een themalied geleerd, worden er andere liedjes gezongen en mooie verhalen verteld.

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus, kan de VakantieBijbelWeek dit jaar helaas niet doorgaan zoals we het hadden gepland. Gelukkig hebben we toch een manier gevonden waarop er diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd. 

Op maandagochtend 19 oktober mogen alle basisschool kinderen een goodiebag op komen halen die vol zit met leuke verrassingen! Dit mag je doen in de hal van onze kerk. Hiervoor hebben we 2 tijdsvakken gemaakt. Begint je achternaam met de letter A t/m M: dan mag je komen van 9.30u tot 11.00u; begint je achternaam met de letter N t/m Z: dan mag je komen van 11.00u tot 12.30u. Als je op deze tijd niet kunt, mag je maandagavond van 18u tot 19u komen om je goodiebag op te halen.

Maandagavond 19 oktober zal er van 19.00u tot 19.45u een livestream zijn; kijk, luister en zing lekker mee! Op dinsdagavond 20 oktober hebben we van 18.30u tot 19.30u opnieuw een livestream met een online activiteit waarbij prijzen te verdienen zijn, dus zorg dat je er online bij bent! De livestream is te vinden op: www.youtube.com/hervormdaalburg.

Zet al deze data en tijden in je agenda en zorg dat je erbij bent, want we duiken erin! Wij hebben er zin in! Groetjes van de stuurgroep.

Contactpersoon: Janita van Vuuren

Intro VBW 2020

LiveStream 19 oktober 2020

Hervormd Aalburg

Hervormd Wijk