Oude Kerkstraat 19a, 4261BL, Wijk en Aalburg   0416-69 77 89

VakantieBijbelWeek

Welkom op de site van de VakantieBijbelWeek(VBW)

P N

Vakantiebijbelweek

In de herfstvakantie is het drie dagen feest in d’Alburcht. Niet alleen kinderen van Hervormd Aalburg zijn welkom, maar alle kinderen uit Wijk en Aalburg.
Alle kinderen van de basisschool worden drie dagdelen vermaakt met creatieve spellen, knutselwerkjes en toneel. Alles staat in het teken van een bijbels thema. Ook wordt er een themalied geleerd, worden er andere liedjes gezongen en mooie verhalen verteld.
Op woensdag duurt de dag een beetje langer, want dan eten we friet met elkaar. De vakantiebijbelweek wordt die week op zondagochtendafgesloten in de Hervormde kerk Aalburg. Ook ouders zijn dan welkom, en krijgen daar te zien en te horen waar hun kinderen die dagen mee bezig zijn geweest. Ben je ook benieuwd? Je bent van harte welkom in de herfstvakantie!

Contactpersoon: Janita van Vuuren vbwaalburg@hotmail.com