Mannenvereniging ‘Augustinus’

Mannenvereniging ‘Augustinus’

Aankomende evenementen

Mannenvereniging “Augustinus” is een interkerkelijke vereniging op Gereformeerde Grondslag. Gedurende het winterseizoen komt mannenvereniging ‘Augustinus’ bijeen om Bijbelstudie te doen. We komen elke 2 weken op maandagavond samen, in het verenigingsgebouw Rehoboth van Hervormd Wijk. In de Voetius wordt aangegeven wanneer de verenigingsavonden plaatsvinden.

Vanaf 19.15u staat de deur open en rond 19.30u beginnen we met een Bijbelstudie uit het blad ‘Mankracht’, het blad van de Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag. Na het lezen van de studie houden we een korte pauze met koffie of thee en een traktatie door een van de leden. Na de pauze behandelen we gezamenlijk de vragen behorend bij de studie, waarna we rond 21.30u afsluiten.

Ook is er een enkele keer een streekvergadering met mannenverenigingen uit de Bommelerwaard en Noord-Brabant waarbij sprekers worden uitgenodigd, en is er 1 keer per jaar een landelijke toerustingsdag.

U bent altijd van harte welkom om een verenigingsavond bij te wonen, alle mannen jong en oud zijn van harte welkom! Ook kunt u altijd contact opnemen met onderstaande bestuursleden als u vragen of opmerkingen heeft.

Voorzitter;
Johan Furster, Spieringen 36, 4261 XH, mail: j.furster@solcon.nl

Tweede voorzitter;
Huibert Duijster, Bergstraat 58, 4261 BZ, mail: huibert91@hotmail.com

Alg. lid en contactpersoon Herv. Aalburg;
Hans van Son, De Vlijt 79, 4261 XA, mail: hansnieske@ziggo.nl

Secretaris;
Maarten Versteeg, Grote Kerkstraat 38, 4261 BE, mail: mhversteeg@hotmail.com