Benieuwd hoe anderen in hun leven proberen Jezus te volgen en hoe dat jou kan helpen? 

Benieuwd hoe anderen in hun leven proberen Jezus te volgen en hoe dat jou kan helpen? 

gemeenteleden verhalen

Al eerder deelden we iets over werken aan een dagboekje met daarin verhalen van hele gewone gemeenteleden die in hun leven Jezus proberen te volgen. De afgelopen tijd verzamelden we hun verhalen, dachten we erover door en vormden we zo een geheel van verhalen, gedachten en gebeden. Het is bedoeld ter inspiratie en reflectie. Vanuit de persoonlijke verhalen lees je een Bijbelgedeelte dat eraan raakt. En juist door dat Bijbelgedeelte kan een thema uit een leven dat het jouwe niet is toch voor jouw eigen leven betekenis krijgen. 

Zo presenteren we met veel dankbaarheid en plezier dit dagboekje. Lees de verhalen, neem de tijd voor de Bijbel en gebed en durf wat opkomt te verbinden aan je eigen leven. Al deze verhalen zijn niet bedoeld als ‘goede voorbeelden’. Ze zijn juist heel gewoon, heel dichtbij. 

Vanwege tijd om het te drukken is het er nu nog alleen digitaal. Ga of ben je op vakantie, kun je zo toch nog aanhaken. Benut de rusttijd die de vakantie je geeft! Na de vakantie zal er een papieren versie worden uitgedeeld.

We zijn benieuwd naar hoe het u en jou mag helpen zelf Jezus te (leren) volgen!

Privacyvoorkeur centrum

Necessary

Analytics

Voor onze statistieken maken we gebruik van Google Analytics waarbinnen wij de statistieken anonimiseren en niet delen met andere partijen.

Analytische cookies

Other